9 december 2017

Sinterklaas

Afgelopen woensdag hebben wij de Duitse versie van Sinterklaas gevierd, namelijk op 6 december. Tijd voor surpriseavond! Dit natuurlijk onder het genot van meerdere cocktails en snoepgoed waar we de komende drie weken nog zoet mee zijn. Voor velen was de eerste grote verassing dat het dit jaar rédelijk geheim was gebleven wie iedereen getrokken had. Waren we braaf geweest? Volgens mij niet, maar de cadeau’s waren er niet minder om.

De ene na de andere fabuleuze surprise werd op tafel gezet. Om een beeld te geven;

een reuze seksbeer, een konijnenhok inclusief zaagsel en keutels, een olifant, een vetzuchtige hond; de hele dierentuin kwam voorbij. Als kers op de zelfgemaakte pepernotentaart waren daar natuurlijk de beruchte gedichten.

 

Sinterklaasavond is hét moment om ongegeneerd eerlijk tegen elkaar te zijn. Waar de ene werd getroffen door ongezouten slutshaming, kreeg een ander een gedicht vol liefdesverklaringen. Harde beledigingen werden afgewisseld met daverende lachsalvo's, en uiteraard kwamen beschamende herinneringen en zogenaamde geheimen open en bloot op tafel te liggen. Zo hoort het ook toch?!

Een spontane karaoke sessie maakte de avond compleet, want als we iets kunnen is het vals, hard en uit de maat zingen. No shame, no shame. Never;)

 

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-31581812

06-49019562

info@oddsororitas.nl