27 november 2017

21-Diner Laura

Voor het 21 Diner van onze Laura aka Louis V reisden we af naar het nieuwe Hollywood: ‘Linschoten.’

Bij aankomst baande we via de rode loper onze weg richting de Champagne. Na enkele paparazzi momenten mochten we uiteindelijk toch aanschuiven bij de befaamde familie van Velsen. Hard werken, dat sterrenleven...

Vol verwachting klopt ons hart bij de eerste geserveerde gang. Hoeveel Michelin sterren zullen er vanavond uitgedeeld worden? Onze lieve hotello stelde ons zoals verwacht zeker niet teleur en die avond werden er maar liefst drie Michelin sterren uitgedeeld.

Want wat hebben we mogen genieten van een ontzettend culinair diner, een diner waar Jamie Oliver een voorbeeld aan mag nemen.

 

Niet alleen het diner zelf behoorde tot een van de hoogtepunten van de avond, maar ook de voorgedragen speech door Louis d’r vader. Ieder van ons ontving een fotoboekje van Louis haar levensweg. Pagina’s werden omgeslagen en woorden werden gesproken.

Nadat wij onze buikjes volgegeten hadden, mochten we instappen in de limousine die al voor de deur stond. Met Leonardo Di Caprio als persoonlijke chauffeur waren we voordat we het wisten in het centrum van Utrecht. Er werd geshot, gedanst en gesigneerd.

Het 21 Diner van Louis, was zoals een sprookje...

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-31581812

06-49019562

info@oddsororitas.nl