15 november 2017

Afscheid Nienke

Laatst namen wij afscheid van Nienke, als actief lid van het dispuut. Nadat wij het afgelopen jaar maar liefst 4 oud-leden hebben uitgezwaaid, was het nu ook Nienke haar beurt.

Binnenkort begint ze aan haar afstudeerstage in Amsterdam. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze stage  een succes word.

Ook voor het dispuut heeft Nienke zich ontzettend uitgesloofd. Deze creatieve duizendpoot onderhoudt onze website, zorgde voor de mooiste fotoshoots en ontwierp voor ons de mooiste posters van Maastricht.

Om Nienke een afscheid te geven dat ze verdiende, gingen we met het hele dispuut eten in een burgertentje op het vrijthof. Daarna tikte we enkele cocktails weg en luisterden we naar een speech vol herinneren aan Nienke’s studentenleven. We sloten de avond af met dansmoves tot in de late uurtjes! Als verassing had ze die avond een ‘Sororitas snapchat filter’ gekocht, die vol enthousiasme gebruikt werd.

Wij willen Nienke veel succes wensen in de toekomst en willen haar bedanken voor alles wat zij betekent heeft binnen het dispuut!!

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-31581812

06-49019562

info@oddsororitas.nl