12 mei 2018

Us Leef Vruike

Het was weer Hemelvaart, oftewel tijd voor een van de mooiste toernooien van het jaar: ULV (studentenhockey toernooi). Wederom waren de mannen van BALDR uit Eindhoven onze gelukkige partners in crime. Vol goede moed, nadat we het vorig jaar ver geschopt hadden, hoopte we te starten aan wederom een succesvol toernooi. Helaas! Uitgeloot... Geluk bij een ongeluk kun je wel zeggen, nu we meer tijd hadden om te feesten en om biertjes naar binnen te vouwen.

 

Met een geslaagd Pre ULV voorafgaand aan het toernooi werd een goede bodem gelegd in The Lab. Met ieder een hamburgertje in de maag kon de 100 liter bier makkelijk opgedronken worden.  We mogen dan ook stellen dat de avond alleen nog maar kon slagen en de ochtenden voorzien waren van genoeg katertjes.

 

S ‘avonds een held, s‘ochtends ook! Om 11:00 stond weer iedereen paraat.

Het doel van het toernooi was dit jaar niet de winst, maar wel om zoveel mogelijk pandapunten te sprokkelen. “Lever bij ons je pandapunten in” luidde onze slogan dit jaar. Of er daadwerkelijk pandapunten ingeleverd werden? Daar zullen we ons maar niet over uitlaten...

 

Na een minder succesvolle poging tot ‘One More Time’, maar een succesvolle ‘Blote Basten Borrel’ kwam er een einde aan twee mooie dagen. Tot volgend jaar!

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-21108338

06-46713071

info@oddsororitas.nl