2 december 2017

Date-diner

Ter ere van onze verjaardag organiseren we jaarlijks het Sororitas Dies Diner! Na de nodige twijfel, stress en slapeloze nachten hadden we toch allemaal een leuke date weten te fixen.

Dit jaar genoten we van een drie-gangen diner met onbeperkt drank bij Thiessen Wijnkopers. We hebben een stralend entree mogen maken. De dames trokken na uren in haar en make-up te hebben gezeten een sexy jurk aan en de mannen waren strak in pak. Het voorgerecht was voortreffelijk en na vele glazen wijn was iedereen bij het hoofdgerecht al ver heen. Ook van het toetje kunnen we ons nog maar weinig herinneren..

Gelukkig hebben we de avond zelf weer genoeg foto’s gemaakt zodat we achteraf toch nog konden nagenieten van een spetterende avond. De foto’s werden echter naar mate de avond vorderde minder charmant en steeds schunniger.

We luisterde naar ludieke speeches en proostten op een mooie avond!  Nadat wij onze buikjes volgegeten hadden was het feest nog niet over. We sleurden onze dates nog even mee naar de stad om ook daar nog van bier en tequila te genieten.  We hebben genoten van een super mooie avond! Laten we de minder mooie ochtend maar gewoon vergeten..

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-31581812

06-49019562

info@oddsororitas.nl