16 September 2017

21-Diner Jill

Zaterdag zijn we afgereisd naar het mooie Oud-Rekem voor het 21 diner van Jill.

We hoopten van harte dat we ooit nog terug zouden komen... Jill woont namelijk in een psychiatrische gevangenis. Nee, niet omdat ze het niet allemaal op een rijtje heeft (tenminste?), maar omdat haar ouders dit pand hebben gekocht en verbouwd. Overal in huis zie je restanten.. oude isoleercellen, zware gevangenisdeuren, tralies voor sommige ramen en misschien zelfs een verdwaalde geest die rondzwerft. Al met al een extra dimensie aan het diner en de overnachting die erop volgde.

Iedereen gekleed in rode of witte jurken, gesetteld aan een rood/wit gedekte tafel, met een rode of witte wijn, omringd door rood licht op de witte muren. Als rode kers op de witte taart waren ook alle gerechten rood/wit gekleurd; over oog voor detail gesproken... Volgens haar ouders schuilt er achter het brave voorkomen van Jill dan ook een ware legercommandant. Wij kennen echter ook een andere kant van dit niet zo brave meisje.. en de familie na deze avond inmiddels ook.

 

De avond werd afgesloten op de plek waar Jill al menig avonturen heeft beleefd; 'de Versuz'. Nou, dat  kunnen we ons heel goed voorstellen!

 

 

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-31581812

06-49019562

info@oddsororitas.nl