13 januari 2018

Oud-leden dag

Begin januari hebben we weer onze oudledendag gehad. Een jaarlijks terugkerende dag waarbij alle oudleden van Sororitas terugkomen naar Maastricht om herinneringen op te halen, te feesten en natuurlijk om te controleren of de huidige garde er geen potje van maakt.

 

We hebben onze passie voor eten omgezet in het maken van onze eigen vlaaien. Ja, hoe kan het ook anders met 30 dames uit een Maastrichts dispuut? Bij de Bisschopmolen hebben deze creatieve keukenprinsesjes de prachtigste spelt creaties gebakken. Dit alles ondanks wat voedselgevechten en motorische onhandigheid, met dank aan een keigezellige Brabander.

Vervolgens was het tijd voor alcohol, dus hebben we onder het genot van cocktails onze voetjes gestrekt op de lounchebanken van the Lab, waarna we genoten hebben van een heerlijk driegangendiner bij de Twee Heeren. Nadat we even de knoopjes van onze broeken open hadden gezet, konden we weer verder.

 

We raapte ons al snel bij elkaar om met een speciaalbiertje in ons hand de kroegen te vullen (ja, naar dit allemaal mochten we nog steeds de vlaaien meesleuren.)

Het was een dag waarop oude banden werden aangehaald, er werd gedanst, er werd gelachen en we leerde dat vlaai GEEN taart is. Het was weer een groot succes, op naar volgend jaar!

 

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-21108338

06-46713071

info@oddsororitas.nl