Ons dispuut organiseert vaak activiteiten. Hierbij moet je denken aan integraties, mama/papa dag, datediner etc. Deze leuke momenten leggen we graag vast voor later. Zo hebben we vooraltijd de herinnering!

Vaak als een lid 21 wordt, geeft zij een 21 diner. Bij deze traditie gaan we naar het ouderlijk huis toe. Daar koken de ouders een heerlijk gangendiner voor ons. Terwijl we genieten van het eten, geven we speeches over het lid en krijgt ze cadeaus! Vaak worden we ook nog verrast door de ouder en komen de meeste genante kinderkliekjes voorbij!

21-Diners

Tijd voor een feestje

Vrienden maken

Integraties

Een van onze favorieten dispuutsavonden zijn integraties. Bij een integratie komen twee of meerdere disputen bijelkaar. Op deze avond doen we een gezamelijke activiteit om elkaar beter te leren kennen. Elke integratie is anders! Van verkleedpartijtjes tot aan Ik hou van Holland.

Elk jaar zijn we te vinden op de toernooien van Nederland! Zo gaan we elk jaar met een herendispuut naar Us Leef Vruike (ULV) . Dit is een hockeytoernooi in Maastricht. Naast het vele hockey'en wordt er flink gefeest! Vervolgens kom je ons tegen op La Copa. Een voetbaltoernooi georganiseerd door een herendispuut uit onze studentenkroeg. Naast de vele sporttoernooien doen we ook mee aa Max, Sangria etc. toernooien.

Toernooien

Play hard

Enthousiast?

Elk jaar houden wij kennismakingsborrels. Hier kan je ons in het echt ontmoeten. Kan je niet zolang wachten? Neem contact met ons op!

Meet the family

Familiedagen

Om elkaar nog beter te leren kennen, houden we elk jaar een papa, mama of zusjes dag. We nodigen dan onze familie uit in Maastricht. Overdag doen we een spannende activeit. Dit kan varieren van lasergamen tot high tea'en!  Tot slot gaan we 's avonds met z'n allen uiteten.

Weekendje weg

Dispuutsweekend

We leren elkaar nog beter kennen op het dispuutsweekend. Elk jaar gaan we gezellig met elkaar weg. Elk jaar is het weekend weer anders. Het ene jaar zit het vol met activiteiten en het andere jaar gaan we ontspannen in een spa.  Echter maakt het niet uit wat we doen. Het is altijd gezellig en de leukste verhalen worden hier geboren. Kortom: deze weekenden wil je niet missen!

Elk jaar ruilen we het zuidelijke bourgondische Maastricht in voor een warm vakantieland. Deze vakanties hebben altijd een goede combinatie van party, zon, zee, strand en cultuur.  Dit zijn de vakanties voor geweldigei dispuuts herinneringen!

Dispuutsvakantie

Hasta la vista!

Voor bezette dames onder ons is het een paradijs, voor mening single vrou een hel; het date-diner! Welke gelukkige jongen zal komend jaar mee mogen naar deze grandioze avond? Een avond waar romantiek en lekker eten centraal staan!

Date-diner

Romatisch

Social Media

Contact

Antoon Lipkensstraat 18 A02

6221 AT Maastricht

Telefoonnummer Praeses:

Telefoonnummer Ab Actis:

Email:

06-21108338

06-46713071

info@oddsororitas.nl